Over ons

Over ons

Over ons

De SOAP Kitchen begon in 2000 als een klein familiebedrijf dat hoogwaardige koude proces zeep maakt met zuivere en natuurlijke ingrediënten. We ontwikkelden onze eigen unieke recepten met feedback van familie en vrienden voordat we onze producten verkochten op lokale markten en ambachtelijke beurzen.

Nu hebben we een groot Internetbedrijf met ons Warehouse gevestigd in het VK. We zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van zeep en toiletartikelen die ingrediënten maken voor de hobbyist en klein bedrijf in Europa. We bieden ook workshops om de klant de kans te geven om te leren over het maken van koude proces zepen, evenals smelten en giet zeep en bad bommen.

In onze recent ontworpen Creative Suite ontwikkelen en fabriceren we onze eigen zeep mallen en op maat gemaakte mallen voor zowel klanten als afgewerkte producten. We werken samen met klanten om hen te helpen hun eigen zeep-en toiletartikelen te ontwikkelen, wat een wettelijke vereiste is voor veiligheidsbeoordelingen.

Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten de service krijgen die ze verwachten en verdienen. DE SOAP KITCHEN is eigendom van Richard en Lesley Phillips en wordt gerund vanuit het hoofdgebouw in Devon, VK.