Smelt-en giet basissen

Smelt-en giet basissen

Smelt-en giet basissen

Smelt en giet zepen zijn zo spannend om te tonen zoals ze moeten gebruiken en maken. Met een verscheidenheid aan geuren, kleuren, schimmels en decoratie de potentiële stijlen en Thema’s zijn oneindig. Smelten en gieten is een geweldige optie voor beginners en een makkelijker ‘ How to make soap ‘ proces. Het enige wat je hoeft te doen is smelt de premade Base, pas het aan met uw favoriete kleuren en geuren, en giet in een mal. Zodra de methode is vastgelopen, u experimenteren met met geavanceerde technieken zoals lagen en wervelingen voor het produceren van mooie en gedetailleerde zeep.

In tegenstelling tot koude proces zeep, smelt en giet al door verzeping, het proces van het combineren van oliën en natrium hydroxyde-Lye, dat betekent dat u niet hoeft te   omgaan met Lye, u zich concentreren op het ontwerp en je hoeft de zeep niet te genezen. Dit betekent dat het klaar is voor gebruik Zodra het koel en hard is; dat is perfect als het maken met kinderen en een leuke en gemakkelijke activiteit in het algemeen.

We verkopen meer dan 115 etherische oliën en meer dan 315 verschillende geuren, van lavendel tot sinaasappel, kaneel tot baby poeder, we hebben zo’n gevarieerde selectie voor elke gelegenheid. U glitters en sparkles toevoegen, evenals decoraties zoals Als cacaopoeder, Rose toppen, kaneel stok en nog veel meer. Het is echt een spannend en creatief proces.

admin